Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Search
Close this search box.

Uslovi korištenja

BTS MEDICINSKE UNIFORME INTERNET PRODAVNICA

Opšti uslovi poslovanja BTS UNIFORME BIH Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Wings Media d.o.o. (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrašača.

Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Preduzeće za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu BTS UNIFORME BIH . Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici.

BTS uniforme BIH online store vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice koja je podložna niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge stranice www.bts-uniforme.ba. Korišćenjem bilo kojeg dijela stranice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

BTS uniforme BIH online store može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posjećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obvezujući

REGISTRACIJA

Registracijom na ovom sajtu,automatski prihvatate njegove propozicije. Proces registracije je izuzetno jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne podatke.

Formular koji popunjavate prilikom registracije, potrebno je da popunite samo jednom, a svaki naredni put dovoljno je da se samo ulogujete na Vaš nalog.Kao registrovani član imate mogućnost da u svako doba tražite da se iščlanite, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka.

PROCES PORUČIVANJA

Sve informacije o procesu kupovine, možete pogledati na linku u nastavku KAKO KUPITI.

NAČINI ISPORUKE

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:

slanjem robe preko kurirske službe, pri čemu troškove isporuke snosi potrošač.
O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana nakon izvršenja porudžbine.Za robu kupljenu preko Internet prodavnice, rok isporuke je 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača ukoliko robu imamo na stanju, ukoliko nemamo obavijestićemo potrošača i tada je rok isporuke do 30 radnih dana.

Molimo Vas za razumijevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i sezonskih sniženja obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

Isporuke se ne vrše vikendom i državnim praznicima.

Kako bismo osigurali dostupnost artikala i njihovu ispravnost, sa svakom prodavnicom se vrši dodatna provera dostupnosti i ispravnosti stanja artikla.

Ako su svi artikli dostupni, idu na isporuku.

Nakon provere dostupnosti, ukoliko određenog artikla nema, dobićete e-mail o dostupnosti.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji BiH.

NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE GOTOVINOM PRI ISPORUCI POŠILJKE:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da vrednost porudžbine podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.
CijENE U BTS UNIFORME BIH INTERNET PRODAVNICI

Sve cijene su iskazane u KM sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cijene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cijene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cijena u maloprodajnim objektima Prodavca.

ODUSTANAK OD KUPOVINE

Potrošač ima pravo da odustane od narudžbe u roku od 24h i pritom je dužan pismeno da nas obavijesti putem e-mail-a.

PRIMjEDBE I REKLAMACIJE

Žalbe, reklamacije i primedbe (na artikle koji su predmet online kupovine) potrošači mogu izjaviti:

slanjem na elektronsku adresu info@bts-uniforme.ba,
na broj telefona +387 66 036 072 u periodu od 09:00 -17h svakog radnog dana
redovnom poštom na adresu – Wings Media d.o.o., Semberska bb, Brčko
Prodavac će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena.U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cijene, zamena ili popravka artikla). Reklamacija će biti riješena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije.

PRIMJEDBE I REKLAMACIJE NA RAD INTERNET PRODAVNICE www.bts-uniforme.ba

Žalbe, reklamacije i primedbe na rad internet stranice potrošači mogu izjaviti:

slanjem na elektronsku adresu info@bts-uniforme.ba,
Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći radi rešenja sporne situacije, a sve u cilju otklanjanja predmetnih nedostataka.