Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Search
Close this search box.

Emma klompe od plute – Avokado

59,00KM

opis proizvoda

Komfort papuče od plute imaju punu ortopedsku i anatomsku strukturu. Ovo su najpogodnije papuče za cjelodnevnu upotrebu. Posebno dizajnirani uložak pruža dodatnu udobnost. Zahvaljujući donjem obliku đona, ne klize na mokrim površinama.

Naše papuče sa plaftormom od plute su u potpunosti oblikovane. Preporučujemo da uzmete svoj broj. Na primjer, ako obično nosite 38, preporučujemo da kupite 38.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.