Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Search
Close this search box.
Akcija!

Air Max klompe – Šampanjac bijela

Original price was: 64,00KM.Current price is: 50,00KM.

opis proizvoda

Air Max klompe imaju punu ortopedsku i anatomsku strukturu.

Unutrašnji i spoljašnji đonovi naših klompi dizajnirani su za udobnost vašeg stopala. Specijalni jastučić koji se nalazi unutra se ne znoji. Izrađen je od obrađene vještačke antibakterijske kože.  Svi naši modeli klompi su ručno rađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala.

Iako izgledaju veliko zbog visine đona, jako su lagane. Visina osnove je 5 cm. Zahvaljujući posebnom obliku đona, klompe se ne kližu.

Čišćenje klompi treba obaviti samo toplom vodom uz pomoć vlažne krpe ili maramice.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.