Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Scholl klompe Supercomfort – Muške

148,00KM

opis proizvoda

Scholl Supercomfort klompe s anatomskom podlogom od bukovog drveta pružaju prirodnu prilagodljivost obliku stopala, što može doprinijeti prevenciji bolova u stopalima i donjem dijelu leđa.
Prostrana širina omogućava ravnomjerno raspoređivanje pritiska, smanjenje umora i prirodno kretanje prstiju, pružajući dodatnu udobnost i podršku stopalu.
Gornjište ovih klompi izrađeno je od visokokvalitetne obrađene kože, čineći ih idealnim izborom za medicinsko osoblje i sve koji provode puno vremena na nogama, pružajući kombinaciju kvalitete i udobnosti.
Ove klompe su lična zaštitna oprema kategorije 1, što uključuje visok standard zaštite i sigurnosti, čineći ih pouzdanim izborom za različite potrebe.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.