Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Scholl klompe Evo – Unisex

100,00KM

opis proizvoda

Klompe Evo karakteriše uložak s tehnologijom Memory Cushion koji se može ukloniti, te pomaže u smanjenju umora raspodjelom pritiska na cijelo stopalo.

Veoma lagane i fleksibilne, imaju gornjište sa remenom, u potpunosti izrađeno od termoplastične gume pa je i sama klompa antistatična i otporna na klizanje.

Klompe SCHOLL EVO pogodne su za medicinsko, zdravstveno osoblje kao i za sve koji provode većinu vremena na nogama. 

Mogu su sterilisati na 134 stepena celzijusa, uložak se može sterilisati na 121 stepen, a mogu se i mašinski prati na temperaturi od 90 stepeni.

 S obzirom da su klompe sertifikovane kao Antitstatik i ESD, ove klompe se mogu kvalifikovati kao anti-bakterijske jer kao takve ne privlače čestice prljavštine i bakterija.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.