Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Search
Close this search box.

Pantalone Ella

51,00KM

opis proizvoda

Pantalona Ella su izrađene od 4- way stretch-a, koji je veoma ugodan za nošenje u dinamičnim radnim okruženjima.

✨ 4-Way Stretch (Istezanje na sve četiri strane) – SGS Testirano

Vaša sloboda kretanja je na prvom mjestu. Pantalone Ella su izrađene od 4-way stretch materijala koji omogućava neograničeno istezanje u svim pravcima. SGS je testirao i potvrdio ovu revolucionarnu karakteristiku, obezbjeđujući vam vrhunski komfor i slobodu tokom cijelog radnog dana.

Antimikrobna i Antibakterijska Zaštita – SGS Testirano

Zdravlje i higijena su od suštinskog značaja u vašem radnom okruženju. Pantalone Ella dolaze sa dodatnom antimikrobnom i antibakterijskom zaštitom, potvrđenom od strane SGS-a. Ovaj materijal sprječava razmnožavanje mikroorganizama i bakterija, čineći ih idealnim izborom za zahtjevne poslove.

Negužvajuća tkanina – Nije potrebno peglati

Bez napora zadržavajte besprjekoran izgled. Pantalone Ella su negužvajuće, znači da se čak i nakon dugog dana na poslu ne morate brinuti o naborima. Uštedite dragocjeno vrijeme i ostanite uvijek profesionalno obučeni.

Vodoodbojne – SGS Testirano

Zaboravite na brigu oko prolivenih tečnosti ili nepredviđenih padavina. Naš materijal je vodoodbojan, osiguravajući da ostanete suvi i komforni čak i u vlažnim uslovima. SGS je takođe potvrdio ovu karakteristiku.

Sastav:

  • 72% poliester
  • 21% rayon
  • 7% spandex

Održavanje: Pantalone Ella se lako održavaju – operite ih na 30 stepeni i peglajte na niskim temperaturama.

PREPORUČUJEMO DA KUPITE ZA BROJ VEĆE OD BROJA KOJI INAČE NOSITE.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.