Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Bluza Zlatibor

40,00KM

opis proizvoda

Muška bluza na navlačenje sa ruskom kragnom i kopčanjem na skrivene drikere. Lako se pegla, a materijal je skoro negužvajući. Ima 2 džepa na prednjem dijelu gdje možete ostaviti sitnice koje vam trebaju biti stalno na dohvat ruke. Idealno se kombinuju sa Urban sport pantalonama.

Sastav

  • 70% poliester
  • 25% viskoza
  • 5% elastin

SAVJET: Ukoliko naručujete komplet, gledajte da bude isti sastav i pantalona i bluze zbog boje uniforme. Uz ovaj model kombinuju se Urban Sport pantalone.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.