Semberska bb,

Brčko 76100

Pozovite nas

+387 66 036 072

Radno vrijeme

Pon - pet od 08:00 do 18:00h

Search
Close this search box.

Bluza Ella

51,00KM

opis proizvoda

Bluza Ella je izrađena sa vrhunskim 4-way stretch materijalom koji rasteže u četiri strane, ova bluza nije samo estetski privlačna, već i veoma funkcionalna.

✨ 4-Way Stretch (Istezanje na sve četiri strane) – SGS Testirana

Neograničena sloboda kretanja je ključna za vašu produktivnost, a naša bluza Ella pruža upravo to. Zahvaljujući 4-way stretch materijalu, ova bluza se savršeno prilagođava vašem tijelu, omogućavajući vam da se krećete s lakoćom, bez ikakvih ograničenja. Testirana i potvrđena od strane SGS-a, možete biti sigurni u njen vrhunski kvalitet.

Antimikrobna i antibakterijska zaštita – SGS Testirana

Zdravlje i higijena su od suštinskog značaja za sve medicinske profesionalce. Bluza Ella donosi dodatnu sigurnost zahvaljujući svojoj antimikrobnoj i antibakterijskoj zaštiti, takođe potvrđenoj od strane SGS-a. Ovaj materijal odbija mikroorganizme i bakterije, čineći je idealnom za zahtjevne radne uslove.

Negužvajuća tkanina – Nije potrebno peglati

Više se nikada ne brinite oko peglanja! Bluza Ella zadržava svoj besprijekoran izgled bez nabora, čak i nakon dugih smena i intenzivnog rada. To znači da možete uštedjeti vrijeme i energiju, a da i dalje izgledate besprjekorno.

Vodoodbojna – SGS Tested

Nikakav stres zbog prolivenih tečnosti ili padavina! Materijal ove bluze je vodoodbojan, tako da ostajete suvi i udobni čak i u vlažnim uslovima. I naravno, ovu osobinu takođe je potvrdio SGS.

Sastav:

  • 72% poliester
  • 21% rayon
  • 7% spandex

Održavanje: Bluzu Ellu možete prati na 30 stepeni i peglati na niskoj temperaturi.

PREPORUČUJEMO DA KUPITE ZA BROJ VEĆE OD BROJA KOJI INAČE NOSITE.

 

INFORMACIJE O DOSTAVI

Ukoliko imamo akrtikle na stanju, može biti kod Vas na adresi od 24 do 48h, osim vikendom. Kolege će Vas kontaktirati prije nego što pošalju paket i odobriti Vam narudžbu putem email-a.

Stići će Vam automatski email ako imamo uniforme na stanju o slanju paketa, a ako nemamo, javićemo Vam koliko se čeka. Provjerite SPAM.

Ukoliko nemamo robu na stanju čeka se do 15-20 dana.

Cijena dostave je 9 KM.

INFORMACIJE O VRAĆANJU

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili Vam ne odgovara veličina, možete ga vratiti ili zamijeniti, odnosno poslati nazad brzom poštom uz troškove iste. Ukoliko se ispostavi da je greška naša, BTS BiH snosi troškove povraćaja. Ne mogu se vraćati oštećeni, prethodno vidno nošeni ili oprani artikli. Narudžbom na ovom sajtu, prihvatate ovakve uslove korištenja.

Još 200.00KM do besplatne dostave.