Nagrađujemo lojalnost

Skupite bodove i iskoristite popuste!

Prvih mjesec dana, počevši od 8.11.2022., bodovi se obračunavaju duplo.

Prilikom svake kupovine na našem sajtu www.bts-uniforme.ba dobijate bodove koje možete iskoristiti prilikom sljedeće ili neke od narednih kupovina. BITNO JE DA STE REGISTROVANI. Ukoliko niste, to možete učiniti ovdje.

Skupljanje bodova se ISKLJUČIVO odnosi na narudžbe koje ste izvršili putem našeg veb-sajta. Bodovi se ne računaju na narudžbe koje su nastale putem naših društvenih mreža, telefonskog poziva, email-a ili na bilo koji drugi način.

Vrijednost bodova i popusti

Na potrošenih 1 KM dobijate 1 bod. Na skupljenih 25 bodova, dobijate 1 KM popusta. (Npr. Potrošenih 100 KM na našem sajtu je ekvivalent 100 bodova što je ekvivalent 4 KM)

Kako se još skupljaju bodovi?

Registracija = 25 bodova
Recenzija proizvoda = 10 bodova
Slanjem fotografija u našim uniformama na email fotke@bts-uniforme.ba = 100 bodova (detaljno uputstvo ovdje). Ukoliko ispoštujete pravila, dobijate bodove, ukoliko ne, nema ni bodova. Bez ljutnje.

Maksimalni popust koji možete ostvariti na kupovinu koristreći bodove iznosi 20% od ukupne vrijednosti kupovine. Bodovi se mogu iskoristiti na sve artikle iz naše ponude. Skupljeni bodovi važe 365 dana od dana kupovine i mogu se iskoristiti u tom periodu, nakon isteka prestaju da važe i ne mogu se iskoristiti.

Napomena: Kako biste mogli iskoristiti bodove, potrebna je narudžba od minimum 50 KM u korpi.

Registrujte se na naš sajt i postanite dio našeg programa lojalnosti.

Registrujte se

Registrujte se OVDJE prije prve kupovine ili na stranici naplate.

Sakupljajte poene

Svaka kupovina nosi bodove. Status vaših bodova možete pogledati na svom nalogu. OVDJE

Ostvarite popust

Bodove možete iskoristiti kao popust kod bilo koje naredne kupovine.