BTS već 20 godina pažljivo bira najkvalitetnije materijale uz najviši nivo kontrole kvaliteta, i baš zbog toga je danas lider na tržištu bivše SFRJ u oblasti proizvodnje medicinskih uniformi, uniformi za kozmetičare, vaspitače i sve zaposlene u healthcare sektoru. S obzirom na kvalitet uniformi želimo povećati prodaju i doseg prepoznavanja brenda, kreirali smo program za brend ambasadore. Cilj nam je imati bolju vidljivost na društvenim mrežama, kao što su Instagram i TikTok.

Vi kao brend ambasador

BTS brend ambasadori su veoma važan dio našeg tima. Nudimo svakodnevnu podršku u kreiranju vašeg sadržaja kao i usluge fotografisanja i snimanja videa. Veoma nam je važno da imamo kvalitetan sadržaj kroz koji bi pokazali kvalitet uniformi. Kroz program BTS brend ambasadora kreirali smo pakete, gdje su jasno vidljivi vaši benefiti i zaduženja.

Da bismo povećali vidljivost našeg brenda preporučujemo da brend ambasadori imaju najamnje 2 aktivne društvene mreže. (Instagram (otključan profil), Facebook, TikTok).

Vaši benefiti

  • Dvije uniforme po izboru na svaka tri mjeseca
  • Jednom godišnje profesionalni photo shooting s našim fotografom (dolazi na vašu adresu)

Vaša zaduženja

  • Poslati jednu fotografiju mjesečno
  • Jedna objava u 2 mjeseca (obavezno nas označiti, sa suptilnim opisom – da ne izgleda kao reklama)
  • Ubaciti u opis IG profila - BTS ambassador za BiH
  • Opcionalno video za Tiktok ili Reels

Ovo partnerstvo otvara nove mogućnosti za vas i nas da zajedno napravimo razliku u našim zajednicama i šire. Kada ste ambasador, niste samo partner, vi ste produžetak našeg brenda i inspiracija našim kupcima. Za nas je povezivanje s našom zajednicom veoma važna stvar.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da ispunite prijavu koja se nalazi ispod.